BLOG

Atatürk Havalimanı Otel

Blog

Atatürk Hava limanı Taşınıyor mu? 14Kas

Atatürk Hava limanı Taşınıyor mu?

Atatürk Havalimanı Ne Zaman Taşınacak? Her kesin Merakla Beklediği Sorunun Cevabı Nihayet Belli Oldu. Dünyanın En Büyük Havalimanı Olarak Nitelendirilen Ve Yapımı Bitme Aşamasına Gelen Hatta ve hatta Açılışı 29 ekimde Yapılan Adı Ne Olacak  Diye Merak Edilen Hava Limanı En Sonunda Tüm Sorulara Cevap Olacak Şekilde Açıklandı. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından 29 Ekim 2018 Tarihinde Türkiye Cumhuriyetinin 95 inci kuruluş yıldönümü’nde   Büyük Bir Törenle Açıldı. Açılışta hem Havalimanının Adı Belli Oldu Hem de Atatürk Havalimanının Durumu Hakkında Kamuoyuna Bilgi Verildi. Dünyanın En Büyük Havalimanı Olan Ve İstanbul Arnavutköy’de Yapılan Havalimanının Adı İstanbul Havalimanı Olarak Açıklandı. Günlerce Hatta Aylarca Adı Ne Olacak Diye  üzerinde Tartışılan Projenin Adı İstanbul..
HORECA SEKTÖRÜ HOSTECH BY TUSİD CNR EXPO FUAR MERKEZİNDE 19Eki

HORECA SEKTÖRÜ HOSTECH BY TUSİD CNR EXPO FUAR MERKEZİNDE

HORECA sektörü Hostech by Tusid’i bekliyor! 24 -24 tarihleri arasında düzenlenecek olan Horeca Sektörü Hostech by Tusid Şimdiden büyük ilgi görüyoruz. Fuar Takvimini heyecanla bekleyen ziyaretçileri katılımcı firmaların büyük süprizleri ve şhow ları büyüleyecektir. CNREXPO FUAR MERKEZİ OTEL leri Şimdiden dolmuş durumda Alanında dünyanın en büyük iki fuarından biri olan Hostech by Tusid – “23.Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı” CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık ve TUSİD (Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği) iş birliği ile 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy‘de kapılarını açacak.   Türk endüstriyel mutfak, konaklama, ağırlama ve ikram sektörü, dünyanın en doğusunda..
Ataturk Airport 15Eki

Ataturk Airport

Ataturk Airport Hotel'leri Ne Olacak? Ataturk Airport Hotel'leri Ne Olacak sorusunun cevabını sizde düşünmüşsünüzdür mutlaka. Atatürk Havalimanı Otel personeller işletmecileri en elat kademeden tunutunda en üst kademesinde kadar her kes bu sorunun cevabını arıyor. Üçüncü havalimanı 29.10.2018 yılında açılması planlanıyor ufak tefek aksaklıklar olsada bu tarih önemli ve bu tarihte hizmete açmak için hükümet yetkilileri son derece gayret göstermektedirler.  Atatürk havalimanı na yakın otellerin sayısı oldukça fazla irili ufaklı çok sayıda havaalanı sayesinde doluluk yüzdeleri oldukça yüksekti. 29 ekimin yaklaşmasıyla otel sahipleri ve yöneticilerini bir telaş almış durumda. Bence bu kaygıları boşuna çünkü beklenen uçus seferleri gerçekleşirse kesinlikle istanbulun her bölgesindeki oteller d..
4Ağu

There are 90 hotels in Ataturk Airport that will be tare closed

  With the closure of the Atatürk Airport, at least 90 hotels in the region will be tendered. While most of the facilities in the region have been made due to AHL in the recent period, it is said that these facilities are faced with crisis by 4 billion dollars of investment.     World newspaper writer Ibrahim Ekinci, brought around 90 hotels around the Atatürk Airport. Reminding that Ataturk Airport will move on October 29, Ekinci said, "I counted 90 hotels in the 3-4 km circle of AHL. Of these 29's name is "airport hotel" extension. On the road from Küçükçekmece to Torium AVM, there are 18 hotels in the vicinity, 11 in the direction of Merter on the E5 and 5 more on the beach towards Zeytinburnu. In total, the number of hotels that receive customers from the airport is around 125! At ..
 When will Atatürk Airport be transported? 4Ağu

When will Atatürk Airport be transported?

 The second stage trainings started to move to Istanbul New Airport. In this context, field trainings are given to employees of airline, ground handling and other related companies   ORAT (Operation Preparation and Airport Transfer) process has accelerated in Istanbul New Airport. After the class trainings completed in June as part of the process started two years ago, field training has now begun to be provided to employees of airline, ground handling and other related companies.   According to the statement made by the IGA, 28 thousand 200 people will be given training, the program will be completed on September 28.   The trainings include training on the field, including aerodrome, terminal and baggage service areas, where the apron's license is included. In this frame, the subjec..
Ataturk Airport close to the hotel 4Haz

Ataturk Airport close to the hotel

  Istanbul atatürk airport Hotel is one of the most important and lively points of istanbul. It is the first time that our country has been introduced for our visit from outside Yurd. It is one of the leading airports in the world. Every two minutes an airplane is landing and every hour of the day is quite mobile. It is the bread gate of many people at the same time, especially one of the most important gates of the tourists and hotels. istanbul is one of the most demanded and demanded tourists most of the tourists coming from abroad and at the same time the most difficult issues are to find the hotels near Ataturk airport and the other is the transportation problem when going to these hotels. In fact, istanbul ataturk airport is only 3 km away from the airport, which is very close to the..
atatürk havalimanı yakın oteller 23Nis

atatürk havalimanı yakın oteller

İstanbulun En önemli ve en hareketli noktalarından biridir istanbul atatürk havalimanı. Yurd dışından gelen ziyaretçilerimiz için ülkemizin tanıtımı için ilk zilenimin olduğu yerdir. Dünyanın önde gelen havalimanlarından biridir atatürk havaalanı. Her iki dakikada bir uçak iniyor ve günün her saati oldukça hareketlidir. Çok sayıda insanın ekmek kapısıdır aynı zamanda özellikle turzim ve otelcilerin en önemli kapılarından biridir. istanbula yurt dışından gelen turistlerin en çok ihtiyaç duyduğu ve en çok tercih ettiği aynı zamanda'da en çok zorlandığı konulardan biri Atatürk havalimanına yakın otelleri bulmak  diğeri ise bu otellere giderken ulaşım sorunudur. Aslında istanbul ataturk havalimanı otelleri mesafe olarak çok yakındır havalimanına ortalama 3 km arasıdır uzaklıkları. Çoğu hotel..
İstanbul Airport Hotel - Airport Best Hotel 3Mar

İstanbul Airport Hotel - Airport Best Hotel

                                            İSTANBUL ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI    İstanbul'da yeni açılacak olan üçüncü havalimanı'nın ismi merak konusu olmaya devam ediyor. Büyük çoğunluğun Atatürk havalimanı olarak beklentisi olsada daha uzun süre boyunca bu sorunun cevabını alabileceğimizi düşünmüyorum. Avrupanın en büyük havalimanı olması planlanan porje büyük kısmı tamamlanmış durumda. 2018 yılının 29 ekim günü açılışı yapılması beklenen İstanbul havalimanı beraberinde yüksek beklentileri getirmektedir. Çok büyük bir alan üzerine kurulan istanbul havalimanı dünyanın hemen hemen her bölgesinden uçuş alması beklenirken ayrıca transfer amaçlı kullanılması'da beklenmektedir. istanbul airport hotel arayan yabancı yolcular açılacak yeni havalimanı sayesinde bölgedeki hotellerin iştahını kabartaca..
Near Atatürk Airport 23Kas

Near Atatürk Airport

The hotels close to the Ataturk airport can be described as the ones that are within 3 km distance of Ataturk Airport. Although there are many common features of the hotels close to Ataturk airport, a distinct feature is undoubtedly the price. When we look at accommodation reservations made for business trips, it seems that most of the bookings made are those hotels which are below the hotel price average in the region. On trips, the situation is different. For sightseeing trips, the mouth is a little more open because the more luxurious and more comfortable guests are expected. Do you have good quality, comfortable and at the same time affordable hotels? There are several hotels around Ataturk Airport that are comfortable with good quality and at the same time affordable prices. At the ..
Atatürk Havalimanı 'na yakın oteller 23Kas

Atatürk Havalimanı 'na yakın oteller

Atatürk havalimanına yakın oteller Atatürk Havalimanı’na maksimum 3 km mesafede olan oteller olarak nitelendirilebilir.  Atatürk havalimanına yakın otellerin birçok ortak özelliğinin olmasına rağmen farklı olan bir özelliği kuşkusuz fiyattır. İş seyahatleri için yapılan konaklama rezervasyonları incelendiğinde yapılan rezervasyonların çoğu bölgedeki otel fiyat ortalamasının altında olan otellerin tercih edildiği görülmektedir. Gezi seyahatlerinde ise durum daha farklıdır. Gezi amaçlı seyahatlerde genellikle daha lüks ve daha konforlu oteller beklendiği için kesenin ağzı biraz daha fazla açılır. Peki kaliteli, konforlu ve aynı zamanda uygun fiyatlı oteller yok mu? Atatürk havalimanı çevresinde kaliteli konforlu ve aynı zamanda uygun fiyatlı olan birkaç tane otel bulunmaktadır. Bunların ba..