Blog

ATATÜRK HAVALİMANI OTELLERi

Atatürk havalimanı oteller bölgesi 2016 yılında maalesef çok hareketsiz geçti. Türkiye’de 2016 yılında yaşanan olumsuzluklar yabancı turistin gelmesini çok büyük ölçüde engelledi. ..

AYMOD Ayakkabı Moda Fuarı 04 Ekim 07 Ekim 2018

  CNR EXPO’da düzenlenen Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’nda (AYMOD) çocuk ayakkabılarından terliklere, yetişkin ayakkabılarından deri çanta ve aksesuarlara kadar ileri teknoloji..

Atatürk Havalimanı Taksi

Atatürk havalimanı taksi durakları ve taksi numaralarını sizinle paylaşıyoruz. Malumunuz İstanbul Atatürk Havalimanı Türkiyenin en büyük havalimanıdır. Daha havalimanına iniş yapar..

Yenibosna Hotel Fiyatları Neden Bu Kadar Ucuz?

Konum Olarak Atatürk Havalimanına Çok Yakın Olmasından Dolayı ve Ulaşım Açısındanda İstanbul Atatürk havalimanından en yakın bölge olması itibari ile yerli ve yabancı turistler tar..

Ucuz Hotel Bulmanın Yolları

Bu Yazımızda Ucuz Otel Bulmanın Yollarını Anlatmaya Çalışalım. Her Yıl Milyonlarca İnsan İş Veya Tatil Amaçlı Şehir dışına Yada Yurt Dışına Çıkıyor. Gidilen Yerlerde en büyük gider..

Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı

Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı 16-05-2017 / 20-05-2017 Tarihleri Arasında  Başlıyor. Beş Gün Boyunca Açık olan EVTEKS Fuarına Çok sayıda ziyaretçi Bekleniyor.Dünya Genelinde büy..

CNR Expo AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı

Bu yıl 57 incisi düzenlenecek Aysaf Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı 03 mayıs'ta başlıyor.  Her Yıl Ayakkabı sektörünün liderlerlerini biraraya getiren Fuar Bu Yılda büyük il..

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı

ICCI - 23.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Başlıyor. 03 Mayıs 2017 Tarihinde başlayacak olan Uluslararası Enerji ve Çevre fuarına sektörün önde gelen 200 şirket katılıyor. Türkiy..

CNR EXPO ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE BAYRAM ÖNCESİ ALIŞ VERİŞ

Cnr Expo da yaklaşık 15 yıldır aralıksız  her Her yıl düzenlenen üreticiden tüketiciye alışveriş fuarı Bu Yılda  26 Mayıs- 4 Haziran 2017  Tarihleri arasında Açılıyor.Cnr Expo Alış..

İstanbul Ataturk Cheap Hotel

İSTANBUL ATATURK CHEAP HOTEL For passengers who are coming from Pakistan, THY, who has a dream of stopover application in Istanbul, will be welcomed free of charge in 4 or 5 star ..