Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı

ICCI - 23.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Başlıyor. 03 Mayıs 2017 Tarihinde başlayacak olan Uluslararası Enerji ve Çevre fuarına sektörün önde gelen 200 şirket katılıyor. Türkiye ,ortadoğu ve balkan ülkelerinin ağırlıklı olarak katıldığı fuara dünyanın tüm ülkelerinden büyük ilgi var. Fuara katılacak şirketlerin daha şimdiden fuar başlamadan 1 hafta öncesinden yeni teknolojilerini görmeye geleen satın almacıları atatürk havalimanı otellerine yerleştirmeye başladılar. Toplamda 4 salonda aynı anda düzenlenecek ICCI - 23.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarında büyük toplamtılar yapılacak ve özel konuşmacıların eşliğinde sektörle ilgili bilgi sunumu yapılacak ziyartçilere yeni teknolojiler anlatılacak. Tanıtım toplantılarında yenilebilir enerji kaynakları, yerli enerji kaynakları, enerji alt yapı sistemleri, kömür teknolojileri ve nüklüer enerji gibi konular ele alınacak.

Ayrıca, Enerji Depolama ve Yeni Teknoloji Depolama Sistemleri, Enerji Endüstrisinde Dijitalizasyon, Gaz Ticareti Merkezi, Yenilenebilir Enerji Sektöründe Yerli Ekipman Üretimi, 5.000 MW ve YEKA'ların Türkiye Rüzgar Sektörüne Etkileri, Lisanssız GES'lerde Çatı Uygulamaları ve Önündeki Engeller gibi yepyeni konular da konferansın bu yıl öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor.

Enerji alanında özverili çalışmaları teşvik etmek amacıyla 2011 yılından beri her sene düzenlenen ve Türkiye enerji gücünü üreten lider firmaların en iyilerinin ödüllendirildiği, "ICCI Enerji Ödülleri" Töreni'nin altıncısı bu yıl 2 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul WOW Convention Center'da düzenlenecektir. Aktifbank'ın Ana Sponsor, Siterm'in Altın Sponsor olarak katkı sunduğu Enerji Ödülleri Töreni'nde Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Enerji Projelerinde Verimlilik kategorilerinde verilecek ödüller sahipleriyle buluşacak. Tören, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan yetkililer ve kamu üst düzey yöneticileri ile çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek.