Blog

Atatürk Hava limanı Taşınıyor mu?

Atatürk Havalimanı Ne Zaman Taşınacak? Her kesin Merakla Beklediği Sorunun Cevabı Nihayet Belli Oldu. Dünyanın En Büyük Havalimanı Olarak Nitelendirilen Ve Yapımı Bitme Aşamasına ..

HORECA SEKTÖRÜ HOSTECH BY TUSİD CNR EXPO FUAR MERKEZİNDE

HORECA sektörü Hostech by Tusid’i bekliyor! 24 -24 tarihleri arasında düzenlenecek olan Horeca Sektörü Hostech by Tusid Şimdiden büyük ilgi görüyoruz. Fuar Takvimini heyecanla bek..

When will Atatürk Airport be transported?

 The second stage trainings started to move to Istanbul New Airport. In this context, field trainings are given to employees of airline, ground handling and other related companies..

Ataturk Airport close to the hotel

  Istanbul atatürk airport Hotel is one of the most important and lively points of istanbul. It is the first time that our country has been introduced for our visit from outside Y..

Atatürk Havalimanı 'na yakın oteller

Atatürk havalimanına yakın oteller Atatürk Havalimanı’na maksimum 3 km mesafede olan oteller olarak nitelendirilebilir.  Atatürk havalimanına yakın otellerin birçok ortak özelliğin..

ATATÜRK HAVALİMANI OTELLERi

Atatürk havalimanı oteller bölgesi 2016 yılında maalesef çok hareketsiz geçti. Türkiye’de 2016 yılında yaşanan olumsuzluklar yabancı turistin gelmesini çok büyük ölçüde engelledi. ..

Atatürk Havalimanı Taksi

Atatürk havalimanı taksi durakları ve taksi numaralarını sizinle paylaşıyoruz. Malumunuz İstanbul Atatürk Havalimanı Türkiyenin en büyük havalimanıdır. Daha havalimanına iniş yapar..

Yenibosna Hotel Fiyatları Neden Bu Kadar Ucuz?

Konum Olarak Atatürk Havalimanına Çok Yakın Olmasından Dolayı ve Ulaşım Açısındanda İstanbul Atatürk havalimanından en yakın bölge olması itibari ile yerli ve yabancı turistler tar..

BOOKING.COM TURKISH SERVICE STOPPED

Tursab suffered in 2015 due to the unfair competition on Booking.com. Two years of suicide is over. As a result of the lawsuit, Istanbul 5th Asliye Commercial Court is booking. Com..

Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı

Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı 16-05-2017 / 20-05-2017 Tarihleri Arasında  Başlıyor. Beş Gün Boyunca Açık olan EVTEKS Fuarına Çok sayıda ziyaretçi Bekleniyor.Dünya Genelinde büy..